Inbraakalarm

Intern en extern alarm TechPro Security
Eventuele inbraakpogingen vermijden en ontraden: op die manier kunnen we de vele inbraken voorkomen die in België gepleegd worden.

 
TechPro Security ontwerpt, plaatst en onderhoudt inbraakdetectiesystemen die voldoen aan de strengste normen en levert maatwerk: we delen onze ervaring met u sinds 1990. We beschermen de kwetsbare punten van uw woning.

Rekening houdend met de structuur van de te beveiligen omgeving en op basis van de evaluatie van de aanwezige risico's plaatsen we aangepaste detectoren en contacten volgens de regels van de kunst.

Bij een detectie activeert de centrale lokale randapparaten (geluid en optisch)

Als u kiest voor een aansluiting op een alarmcentrale, een dienst die wordt aangeboden door TechPro Security, kan de telefonische zender de informatie binnen enkele seconden naar een erkende centrale versturen. Deze centrale neemt dan onmiddellijk contact op met de ordediensten en de gemandateerde verantwoordelijken.

Tot slot moet u nog weten dat een inbraakwerend alarm bedraad of draadloos kan zijn. Er zijn ook hybride inbraakwerende systemen (die werken met en zonder draden). Uiteraard spelen bij de keuze ook esthetische criteria mee.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie