Monitoring de klok rond

Bewaking vanop afstand is een professionele techniek die spitstechnologie combineert met een dienstverlening de klok rond om elk probleem correct aan te pakken, of het nu gaat om een inbraak, een brand, een hold-up, een medische bijstand ...  

De beveiligingssystemen die wij installeren zijn standaard uitgerust met een digitale telefonische zender die heel veel signalen kan verzenden naar een alarmcentrale.  

Voor vestigingen met een hoog risico raden we aan om een continue transmissie toe te voegen. Zo kan de telefonische transmissie 24 uur per dag gecontroleerd worden. Er kunnen ook back-upsystemen voorzien worden met een transmissie via gsm/GPRS. Elke onderbreking van de telefoonlijn (sabotage, werkzaamheden ...) wordt onmiddellijk gedetecteerd en er zal een signaal verstuurd worden naar de alarmcentrale via het gsm-netwerk.  

De transmissie van een efficiënte bevestiging kan ook een doorslaggevende rol spelen. Dit gebeurt met behulp van camera's of audioapparatuur. TECHPRO SECURITY biedt een volledige service aan, van ontwerp tot uitvoering. Om een totale beveiliging te garanderen, werken we samen met verschillende bewakingsfirma's op afstand. We bieden u een volwaardige oplossing, aangepast aan uw behoeften.  

Partner-bewakingsfirma's


  • Security Monitoring Center
  • Oktopus
  • Electronic Surveillance Center
  • Connexcenter
  • G 4 S

U kunt uw bewaking vanop afstand aanvullen door een contract voor fysieke interventie af te sluiten. Deze dienst omvat patrouilles de klok rond en/of aangepast aan uw behoeften.